neděle 15. listopadu 2015

První fotky Katy Perry pro vánoční kampaň H&M!

Ozdobou vánoční kampaně značky H&M je letos Katy Perry a my se konečně můžeme podívat na první fotky. Na nich uvidíme oblíbenou zpěvačku v kouscích z vánoční kolekce, které má na sobě i v reklamním spotu, který poběží v televizi, kinech i online.
"Během natáčení kampaně s Jonasem Akerlundem jsem si užila opravdu sváteční čas a zábavné je i oblečení, obzvlášť můj oblíbený Elfie Selfie svetr. H&M bylo součástí evoluce mého osobního stylu už od mých 13 let, kdy jsem začala začleňovat zábavné a dostupné kousky od H&M do svého vintage šatníku. Nemůžu se dočkat, až budete moci přidat do svého šatníku trochu třpytu této magické holiday kolekce," říká Katy Perry. 

Holiday 2015

V reklamě i tištěné podobě kampaně můžeme Katy Perry vidět v holiday kolekci H&M, která mixuje slavnostní glamour, styl i zábavu. Všude je plno zajímavých detailů a rtěnkově červené šaty či zábavné svetr budou k dostání od půlky listopadu. 

Holiday 2015

H&M navíc letos myslí i na děti v Myanmaru, které můžete podpořit koupí dárkových karete se speciálním designem. Z každé prodané karty poputuje 5 % UNICEFU, které je využije na vzdělání dětí v Myanmaru. 
Holiday 2015
Holiday 2015

Žádné komentáře:

Okomentovat