čtvrtek 16. dubna 2015

Nepropásněte kolekci Conscious Exclusive od H&M 2015!

"Styl a uvědomělost, ne jen jedno z toho. Taková by móda měla být."
Toto je heslo pro nejnovější kolekci značky H&M Conscious, která právě dnes přichází do obchodů i do e-shopu (ten se už nějaký pátek týká i ČR, takže o kolekci nemusíte přijít, ať už jste odkudkoliv!). Celou kolekci nyní představuje herečka a filantropka Olivia Wilde.
Conscious kolekce se mi líbí téměř vždy. Jednak bývají většinou velmi povedené a i fakt, že jsou přátelské k přírodě zde samozřejmě hraje velkou roli, člověk má z toho oblečení tak nějak větší radost. Letos se návrháři nechali inspirovat celým světem. Zvolili africké vzory, japonské střihy a klasickou západní krejčovinu, to vše z materiálů, které přispívají k udržitelnosti životního prostředí. Najdeme tu ruční potisky, organickou kůži i ozdoby z recyklovaných materiálů. 
Když tak čtu ten popis, napadá mě, že to celé zní jako nějaká hippies kolekce. Ale opak je pravdou. Celá kolekce září elegancí a najdeme tu spoustu šatů, i těch vhodných na večer, obleků, stylových bundiček... Je to zkrátka velmi povedený počin.
Abych to zkrátila - pokud chcete potěšit sebe i přírodu, nákup oblečení z Conscious Exclusive kolekce je jednou z velmi dobrých možností. Necháte se zlákat?

Žádné komentáře:

Okomentovat