sobota 14. května 2016

Vyberte si plavky v nové kolekci Mango Beachwear 2016!

A je to opět tady - teplé počasí s sebou přináší i tradiční hon za perfektními plavkami, které budou co nejlichotivější k naší postavě. Módní značky začínají pomalu představovat nové kolekce plné bikin i dalších zajímavých střihů plavek a svou beachwear kolekci nedávno odhalila i značky Mango. 
Španělská značka Mango se pro letošní léto rozhodla neexperimentovat a vsadila na klasické střihy i potisky. Až na pár výjimek zde můžeme vidět trojúhelníkové podprsenky, plavky pak zdobí oblíbené a nestárnoucí vzory jako ten květinový, námořnické proužky nebo jsou zkrátka jednobarevné. 
 
Kromě plavek však kolekce zahrnuje i další plážové oblečení a doplňky. Nechybí zde tuniky, slamák, malé psaníčko na pár nezbytností, velká kabelka ani sandále. 
Ačkoliv proti klasice určitě nic nemám, beachwear kolekce značky Mango pro léto 2016 a vlastně i samotný lookbook se mi zdají spíše nudné a tak nějak bez nápadu. Plavky neoživuje žádný netradiční prvek, barvy jsou tmavé a léto, pláž a slunce ve mě neevokují. Co na kolekci říkáte vy? 
P.S.: Tyto proužkované plavky se ale povedly :)

Žádné komentáře:

Okomentovat