středa 20. dubna 2016

Sexy spodní svatební prádlo podle H&M

Zdá se, že H&M nás už skutečně oblékne dokonale na každou příležitost. Nejenže tu nakoupíte běžné oblečení na denní nošení, sestavíte si bezchybný look do práce a seženete tu i slušivé a poměrně kvalitní funkční oblečení na sport, ale nyní se tato švédská značka pustila i do svatebního spodního prádla. Jak to dopadlo?
H&M Soft-Cup Halterneck Lace Bra and Lace Thong
Svatební sezóna je tu, a pokud se na ni chystáte a hledáte něco něžného a sexy pro svatební noc, H&M pro vás má několik možností. S řadou "White Wonders" přichází několik modelů krásného, vkusného ale stále svůdného spodního prádla, kde hraje hlavní roli krajka.
H&M Lace Push-Up Bra and Lace Briefs 
Krásné je nejen samotné prádlo, ale i celý lookbook, ve kterém přirozeným vzhledem uchvacuje modelka Edita Vilkeviciute. Myslím, že se tu dá vybrat, co myslíte? :)
H&M Triangular Lace Bra, Lace Garter Belt, Stay-Ups 20 Denier and Microfiber ThongH&M Soft-Cup Halterneck Lace Bra and Lace ThongH&M Lace Thong BodysuitH&M Soft-Cup Lace Bra, Lace Briefs and Satin KimonoH&M Lace Underwire Bra and Lace Briefs

1 komentář:

  1. Takové sexy prádlo je určitě velice super věc, když to máte vůbec kam nosit. Já to moc kam nosit nemám a nemám ani moc komu tím dělat radost, takže si to nosím jen tak doma pro sebe, ale opravdu jen zřídkakdy... Jinak chodím spát v roztahaném triku a stačí mi to :)

    OdpovědětVymazat