neděle 24. července 2016

Večírková elegance podle H&M

Značka H&M přichází s večírkovou kolekcí, která je naprosto dokonalá na nejrůznější letní oslavy, svatby, ale vlastně i na jakýkoliv krásný letní večer, kdy si prostě chcete připadat krásné. Já si to nejvíc užívám na dovolené, kdy se po dni na pláži, kde jsem nenalíčen, zpocená, mokrá, s vlasy do drdolu, večer "vyfiknu" na večeři a vezmu si všechny ty krásné šaty, které doma jinak moc neunosím. Pokud to máte stejně, tak možná kolekce H&M s názvem Večírková elegance uchvátí i vás. 
H&M Textured-Weave Jacket, Beaded Dress and Wedge-Heeled Sandals
V lookbooku s modelkou Chiharu Okunugi můžeme vidět dokonalé letní mini a maxi šaty i overaly v krásných jemných letních tónech. Kolekce pak k jejich doplnění nabízí i stylové doplňky v podobě bot na platformě, podpatku i klínku, kulatých slunečních brýlí, malých kabelek na nejpotřebnější věci a chybět nemohou ani zlaté či stříbrné šperky. 
(Left) H&M Textured-Weave Jacket, Short Lace Dress and Round Sunglasses (Right) H&M Patterned Jumpsuit, Shoulder Bag with Tassel and Suede Ballet Flats
H&M Satin Dress, Shoulder Bag with Tassel and Sandals
(Left) H&M Dress with Butterfly Sleeves, Small Shoulder Bag, Chiffon Maxi Dress and Wedge-Heeled Sandals (Right) H&M Round Sunglasses, Chiffon Maxi Dress and Thong Sandals
Mým největším favoritem této kolekce jsou tyto dlouhé tmavě šedé šifonové šaty. Po maxi šatech už dlouho pokukuji, zatím jsem však nenašla ty perfektní. Možná to budou právě tyto. A jaký kousek nejvíce učaroval vám? :)
 

1 komentář:

  1. Krásné! Nejvíce se mi líbí první šaty a pak ty žluté :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat