neděle 17. dubna 2016

Adriana Lima je novou tváří plavek Calzedonia!

Plavky Calzedonia, to je moje srdeční záležitost. Když přijde čas na koupi plavek, vždy jdu jako první právě do tohoto obchodu. Plavky jsou kvalitní a krásné, což je v podstatě vše, co od nich očekávám :) Pokud jste stejnými fanoušky plavek Calzedonia jako já, určitě vás potěší několik fotek nové kolekce, na kterých září nová tvář této značky - Adriana Lima. 
Adriana Lima has been announced as the new face of Calzedonia swimwear

A tak můžeme vidět brazilskou kočku Adrianu Limu znovu v bikinách. Krásnou brunetku fotografoval Russell James a myslím, že tuhle postavu jí můžeme v 34 letech stále jenom závidět. Krásná je však nejenom Adriana, ale i plavky Calzedonia. Těší se rozmanitým stylům, takže si na své přijdou zastánkyně zářivých neonových plavek i dámy, které se zamilovaly do krajkových detailů. 
Photographed by Russell James, Adriana Lima wears a white monokini from Calzedonia
Jako vždy nabízí Calzedonia i nejrůznější střihy. Nechybí klasické bikini s trojúhelníčkovou podprsenkou, ale ani monikiny či bikiny s vrškem bez ramínek, které jsou na opalování nepřekonatelné. Jak se vám nová kolekce s Adrianou líbí? A kde nakupujete plavky nejraději vy? :)
Adriana Lima flaunts her bikini body in a white Calzedonia swimsuit
Adriana Lima wears a pink bikini style from Italian swimwear brand CalzedoniaAdriana Lima models a halter bikini top with draw string bikini bottoms from Calzedonia

Žádné komentáře:

Okomentovat