pondělí 4. dubna 2016

Dubnová kampaň Mango New Metallics s Karlie Kloss

Karlie Kloss se stala hvězdou kampaně španělské značky Mango pro duben 2016. Jejím hlavním tématem je grunge styl a metalické odlesky. I proto nese kampaň název New Metallics. 
Karlie Kloss stars in Mango's April 2016 campaign
Když jsem minulý týden sháněla dokonalé šaty na promoce, byl to právě obchod Mango, který mě zachránil. Navíc tam kromě nádherných jarních šatů mají i spoustu dalších velmi povedených věcí. Třeba kousky z kolekce New Metallics, které jsou představeny v dubnové kampani s modelkou Karlie Kloss. 
Karlie Kloss channels 90's grunge for Mango's April 2016 campaign
Tématem kolekce je grunge styl 90. let a Karlie Kloss můžeme vidět v denimových kouscích a šatech s metalickými odlesky a tenkými ramínky. Vše doplňuje jen lehký make-up a stylový copánek na bok. 
Karlie Kloss shows off her arms in a sleeveless top, metallic pants and a denim shirt wrapped around her waistPhotographed in black and white, Karlie Kloss wears Mango's long slip dress, white shirt and jacketKarlie Kloss models a messy hairstyle with a side ponytail for Mango's April 2016 campaignWearing a white jacket and silver mini dress, Karlie Kloss poses for Spanish fashion brand Mango

Žádné komentáře:

Okomentovat