neděle 7. srpna 2016

Kampaň Zara podzim/zima 2016, kterou musíte vidět

Je to neuvěřitelné, ale půlka léta je za námi. Pokud se této kruté pravdě bráníte stejně jako já, při pohledu na novou kampaň španělské Zary pro podzim a zimu 2016 vám to prostě dokonale dojde. Kampaň totiž zachycuje náladu končícího léta a přicházejícího podzimu, čemuž odpovídají barvy přírody i oblečení. 
Zara reveals fall-winter 2016 campaign
Kampaň je laděna do bohémského stylu a opět se o krásné fotografie staral Mario Sorrenti. Mezi modelkami pak najdeme Damaris Goddrie, Fredrikku Sofii, Juliu Banas a Caitie Greene.
Zara showcases slip dresses in fall-winter 2016 campaign
Mezi kousky z kolekce pro podzim a zimu 2016, které nám kampaň Zara odhaluje, nechybí dlouhé tuniky, kostkované kabáty ani šaty poseté flitry. Těšit se tedy můžeme na kousky, jež využijeme při běžném nošení, ale také na party. Barvy i vzory jsou spíše tmavší, tedy typické pro nadcházející období.  
Mario Sorrenti photographs Zara's fall-winter 2016 campaignJulia Banas poses on horseback for Zara's fall-winter 2016 campaignFredrikke Sofie stars in Zara's fall-winter 2016 campaignAn image from Zara's fall-winter 2016 campaignDamaris Goddrie and Fredrikke Sofie wear velvet styles in Zara's fall-winter 2016 campaignZara captures a disco scene for fall-winter 2016 campaign

Žádné komentáře:

Okomentovat