čtvrtek 25. srpna 2016

Sbohem bolavé nohy aneb recenze na žilní mazání Priessnitz

Přijdete domů z práce, zujete podpatky, dáte si dlouhou sprchu a se skleničkou vína se usadíte do gauče k odpočinku. Co víc si přát? Mě teď jedna věc napadá - natřít si unavené a oteklé nohy krémem Žilní mazání od značky Priessnitz.

Hned na začátek musím říct, že jsem od krému Mazání na žíly a cévy DE LUXE od Priessnitz nečekala žádné zázraky, spíše jen příjemný pocit. Gel s inovovaným unikátním složením, díky kterému pronikají účinné složky snáze ke kapilárním cévám a žilám, má působit příznivě na jejich pružnost, pevnost a průchodnost. Slibuje úlevu od oteklých a unavených nohou způsobených dlouhým stáním, cestováním nebo právě podpatky. O úlevu ale i prevenci křečových žil se pak starají látky jako escin získaný z plodů jírovce maďalu a flavonoidy z červených listů vinné révy. Jedná se samozřejmě o látky zcela neškodné a prověřené, které navíc příznivě působí na náš lymfatický žilní systém. O lepší vstřebávání těchto látek se pak v gelu stará mentol a etanol. Bez obav lze tento přípravek používat i v těhotenství, kdy jsou oteklé nohy naprosto běžným problémem.

Představení tohoto produktu tedy máme za sebou a vidíte, že toho slibuje spoustu. Nyní je mi ale jasné, že jeho popis je ještě skromný ve srovnání s tím, co doopravdy umí. Po natření nohou tímto gelem přichází okamžitá a dlouhotrvající úleva. Gel je navíc příjemně chladivý, což obzvlášť v létě člověk hodně ocení. Konzistence je také skvělá - krásně se roztírá, ani tuhá ani příliš vodová. Barva je hnědo-oranžová a vůni bych popsala jako jemnou a svěží. Gel se rychle vstřebá, takže se vůbec nemusíte obávat, že by od něj byla opatlaná podlaha nebo něco jiného. Během zhruba pěti minut se krásně vsákne a kromě příjemného pocitu už vůbec nevíte, že jste si na nohy něco mazaly :) Tato vlastnost se bude naopak hodit zase v zimě, kdy budete chtít nožky rychle obléknout do ponožek.

Pokud bych měla pocity z gelu Mazání na žíly a cévy De Luxe Priessnitz shrnout jedním slovem, bylo by to nadšení. Na chvíli, kdy se doma zuji a namažu nohy gelem, se občas těším už od odpoledne, a tak nezbývá, než jej vřele doporučit i vám! Koupit si ho můžete například zde za úžasných 174 Kč. A pokud máte pocit, že jej ještě nepotřebujete, máte alespoň nápad na dárek pro mamku nebo babičku :)



Žádné komentáře:

Okomentovat