úterý 16. února 2016

Exploze barev v nové kampani Zara jaro/léto 2016

Také se už nemůžete dočkat jara? Při pohledu na novou kampaň španělské značky oblečení Zara se na něj budete těšit ještě víc. Zosobňuje totiž tu pravou jarní náladu - nabízí úžasnou změť barev, zelenou trávu i pláž. A zapomenou nesmíme samozřejmě ani na oblečení, které je prostě takové jako jaro samotné - uvolněné, svěží a lehké jako vánek. 
O tuto více než povedenou kampaň se postaral jeden z nejslavnějších fotografů dneška Mario Sorrenti. Společnost mu pak dělaly vycházející hvězdy modelingu jako Vanessa Moody, Frederikke Sofie, Julia Bergshoeff či Lineisy Montero. Kampaň využívá oblíbené prvky, které stále fungují - lásku, nespoutanost a hravost. Kombinace pláže a "barevných bomb" je prostě perfektní.
V kampani jde ale samozřejmě také o představení nejnovějších trendů nové sezóny jaro/léto 2016 v podání Zary. Jak se tedy podle této značky obléci? Jak můžeme vidět, prim zde hrají volné a vzdušné maxi šaty. Vybrat si můžete mezi duhovými barvami, krajkou, průsvitnými materiály, nestárnoucím květinovým vzorem i mnohem divočejšími potisky, které jaro projasní . Stále oblíbené zůstávají i overaly, khaki barva, stejně tak i krémová a další neutrální tóny. 

Žádné komentáře:

Okomentovat