středa 17. února 2016

Kolekce PUMA by Rihanna A/W 2016 spatřila světlo světa na newyorském týdnu módy!

Jestliže Rihanně coby zpěvačce zrovna nefandíte, možná vás okouzlí jako módní návrhářka. Na fashion weeku v New Yorku byla před pár dny představena její kolekce pro značku sportovního oblečení Puma a je na vás, abyste posoudili, co jde této barbadoské kočce lépe - zpěv nebo návrhářství?
WGSN_Fenty_Puma_by_Rihanna_4 
Rihanna není v poli návrhářů úplným nováčkem, možná si vybavíte její kolekci pro River Island. Tentokrát se však jedná o větší počin, když připravila kompletní kolekci oblečení pro muže i ženy, ve které nechybí ani obuv a doplňky. O jeho velikosti mimochodem svědčí i fakt, že se na tuto show přišly podívat takové hvězdy módního pole, jakými jsou Anna Wintour či Naomi Campbell.
WGSN_Fenty_Puma_by_Rihanna_3
A kde hledala zpěvačka inspiraci? Vidět můžeme prvky novodobé japonské streetové kultury, které se mísí s gotickým podtónem. Kolekce v podstatě stírá rozdíly mezi dámským a pánským oblečení a navazuje tak na trendy předešlých sezón. "Nejenže tato kolekce reprezentuje mé vlastní já a můj styl oblékání, ale zároveň posouvá hranice toho, co jsem chtěla s PUMOU vytvořit," říká Riri. 
WGSN_Fenty_Puma_by_Rihanna_1
Kolekce značky PUMA by nikdy nebyla kompletní bez bot a Rihanna se postarala o velmi širokou škálu obuvi, která zahrnuje nejen tenisky, ale i boty na podpatku, samozřejmě se sportovním nádechem. Z doplňků pak nechybí batoh, čepice ani náramky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat