sobota 26. března 2016

Březnový lookbook značky Stradivarius 2016!

Včera jsem vám představila kolekci Celebration by Mohito, dnes se podíváme na další lookbook plný květin a vůně jara. Tentokrát se jedná o značku Stradivarius, jejíž obchod také ve Vaňkovce nikdy nepřejdu bez povšimnutí. Její lookbook pro březen 2016 je tak rozmanitý, že si vyberte opravdu každý, na co se můžeme těšit?
Rozmanitost je přesně to, co mě na lookbooku oslovilo nejvíce. Najdeme tu romantické červené halenky s kanýrky, denimové bundičky i mikiny ve sporty stylu. Vše je v krásných barevných kombinacích a žádnému z kousků nechybí ta pravá jarní svěžest, na kterou se po zimě tolik těšíme. 
Sice normálně na mikiny a bundy příliš nejsem a spíše mě potkáte v saku nebo cardiganu, ale v tomto případě možná udělám výjimku - mikina s ptáky je prostě nádherná. 
Další skvělá a přitom velmi jednoduchá kombinace na každý den. Denimová bundička platí za jeden z must-have kousků sezóny a bílé kalhoty se v šatníku neztratí nikdy. 

A na závěr můj největší favorit. Červená barva patří k mým nejoblíbenějším a kanýrky na topech miluju. O mém nejoblíbenějším outfitu této kolekce tedy není pochyb, jaký je ten váš?


   

Žádné komentáře:

Okomentovat