neděle 13. března 2016

Festivalová móda začíná s H&M!

Máte rádi festivaly? Pomalu ale jistě už totiž jejich sezóna začíná a je čas se na ně začít připravovat. Alespoň tak míní oblíbené módní značky, které přichází s festivalovými kolekcemi. Já sice velkým fanouškem festivalů nejsem, ale ta móda je úžasná - volná, inspirativní a pohodlná. Jednou z prvních značek, které odhalily svou představu festivalové módy pro rok 2016, je H&M. Jak kolekce vypadá?
(L) H&M Fine-Knit Sleeveless Top, Printed Loose-Fit Pants and Platform Sandals (R) H&M Long-Sleeve Blouse and Cut-Off Denim Shorts
Hvězdou festivalového lookbooku H&M je modelka Kate Grigorieva a můžeme ji vidět ve všech pro tyto události typických kouscích - nechybí volné vzorované kalhoty, kraťounké denimové šortky, volné halenky, overaly ani překrásné maxi šaty. Letos se k nim také přidaly halenky odhalující ramena, což je jeden z nejvýraznějších trendů nové sezóny, a také volný pléd. 
H&M Printed Romper
Jednou z věcí, která vás jistě také potěší, je fakt, že H&M móda je cenově dostupná a tak si může festivalové kousky pořídit každý. Navíc je využijete nejen při festivalech, ale o většině z nich mám pocit, že v nich můžeme strávit celé léto. Taky se tak těšíte? :)
(L) H&M Sleeveless Top and Bib Overall Shorts (R) Fine-knit Cardigan, Sleeveless Dress and Backpack(L) H&M Strapless Maxi Dress and Polka Dot Print Slip-On Sneakers (R) H&M Lace-up Fine Knit Top and A-Line Mini Skirt(L) H&M Fine Knit Top with Cut-Out Shoulders, Slim Fit Pants and Platform Boots (R) H&M Cropped T-Shirt and High-Waist Shorts


Žádné komentáře:

Okomentovat