úterý 8. března 2016

Rihanna oznámila spolupráci se značkou Manolo Blahnik!

Zdá se, že Rihanna rozhodně nehodlá v kolaboracích s úspěšnými módními značkami končit a po Pumě tak následuje Manolo Blahnik. Tuto novou spolupráci s věhlasnou obuvnickou značkou zpěvačka oznámila ve stejný den, kdy byl odhalen také cover dubnového vydání Vogue UK, jehož titulní stranu zdobí. Velmi povedený, že?
Rihanna on Vogue UK April 2016 Cover 

V rozhovoru pro Vogue zpěvačka mluví mimo jiné o tom, jak bude reagovat, až bude její kolekce bot uvedena na trh: "V den kdy uvidím ženu na ulici v mých botách... Už předem jí lituji, protože za ní doslova poběžím a budu křičet: Zastav! Selfie! Kdo jsi? A odkud je máš? Budu mít svou chvilku."
Rihanna wears her Manolo Blahnik shoe collaboration in Vogue UK's April issue 
A co zatím o kolekci bot Rihanny pro Manola Blahnika víme? Nese název Denim Desserts a bude uvedena 5. května ve třech obchodech této značky v Londýně, New Yorku a Hong Kongu. Součástí bude šest stylů limitované edice zahrnující flitry i ruční výšivky. 
Rihanna and Manolo Blahnik. Photo: Dennis Leupold
A co o kolekci soudí samotný pan Blahnik? "Spolupráce s Rihannou je neuvěřitelně vzrušující a jsem naprosto nadšený z výsledku. Práce s Rihannou je skvělá a její úsilí, vášeň a kreativita se v designech odráží s úchvatným výsledkem. Myslím, že každý bude milovat, co uvidí."
Rihanna x Manolo Blahnik 9 to 5 BootsRihanna x Manolo Blahnik Dancehall Cowgirl BootRihanna x Manolo Blahnik Sea Salts HeelRihanna x Manolo Blahnik Rih-Vi's Sandals

Žádné komentáře:

Okomentovat