středa 2. března 2016

RUN - MOVE - FAST - Sportovní kolekce Tezenis 2016

Vždycky jsem obdivovala dokonale stylové sportovní oblečení značek jako Nike, adidas nebo Puma, ale s pohledem na cenovku přišlo zklamání. I proto mě těší, že se teď roztrhl pytel se sportovními kolekcemi běžně dostupných a oblíbených sportovních značek jako H&M, Reserved nebo F&F, které jsou podle mě stále kvalitní a zároveň vás potěší i cena. Patří k nim i značka Tezenis, která nedávno představila sportovní kolekci pro novou sezónu. 




V kolekci nechybí sportovní podprsenky s nejrůznějšími nápisy, legíny, stylové větrovky na běhání ani trendy sety hrající všemožnými barvami a veselými potisky, jak velí nové trendy. Dobrou zprávou je, že Tezenis má nyní i český e-shop cz.tezenis.com, kde je navíc při nákupu nad 1100 Kč doprava zdarma. 

E-shop Tezenis i prodejny této značky tak nabízí sportovní podprsenky už od 299 Kč a legíny od 399 Kč, což jsou podle mě skvělé ceny. A navíc, s krásným oblečením se hned motivace pro sport hledá lépe. Mým favoritem jsou růžovo-šedé vzorované legíny a podprsenka, co nejvíce zaujalo vás?

Žádné komentáře:

Okomentovat