sobota 12. března 2016

Patnáctiletá Willow Smith je novou ambasadorkou značky Chanel!

Věhlasný módní dům Chanel má novou ambasadorku a je jí překvapivě teprve patnáctiletá dcera herce Willa Smitha Willow. Není to však poprvé, co Chanel sáhl do řad teenagerů, loni zářila kampani pro brýle Chanel šestnáctiletá Lily-Rose Depp. 
Willow Smith and Karl Lagerfeld at Chanel's fall-winter 2016 show presented during Paris Fashion Week. Photo: Chanel
V oficiálním tiskovém prohlášení značka uvedla, že první veřejné vystoupení v Chanelu předvedla Willow v roce 2013. O rok později ji Karl Lagerfeld, kreativní ředitel, fotil pro V Magazine. A v březnu letošního roku jsme ji mohli vidět na přehlídce kolekce Chanel pro podzim a zimu 2016 v Grand Palais. Přemýšlíte, čím Karla Lagerfelda natolik zaujala? Patrně je to její osobitý styl, který zahrnuje nejen zajímavé oblečení, ale i silné modré oční linky. 
Willow Smith has been named the new ambassador of Chanel. Photo: Anne Combaz / Chanel
Taky byste si jako ambasadorku této značky představovali někoho noblesnějšího a elegantnějšího? Nebo vám naopak trocha originality a dravého mládí sedí? :)
Willow Smith attends the fall-winter 2016 Chanel show during Paris Fashion Week. Photo: Getty Images for ChanelWillow Smith attends the fall-winter 2016 Chanel show during Paris Fashion Week. Photo: Lea Colombo / Chanel

Žádné komentáře:

Okomentovat